Rețetă Mocha Latte la espressorul Melitta Solo & Milk by Daniel Breda



Porții
1
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 80 ml cafea |
• 200 ml lapte |
• 15 g ciocolată |
• 1 lingură sos de ciocolată pentru decor |
• Frișcă din lapte |
Descriere
Nimic nu se compară cu o mocha: savoarea unui espresso cu ciocolată delicioasă.
Mod de preparare
1. Într-un pahar mai mare, adăugați 15 g ciocolată amăruie și peste ea preparați 80 ml de cafea.
2. Cu ajutorul funcției de lapte a aparatului Solo & Milk, spumați 200 ml lapte direct peste cafea.
3. La final amestecați bine și puneți frișca și sosul de ciocolată.
2. Cu ajutorul funcției de lapte a aparatului Solo & Milk, spumați 200 ml lapte direct peste cafea.
3. La final amestecați bine și puneți frișca și sosul de ciocolată.