Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide
Espressor Automat CAFFEO SOLO & Perfect Milk, Black Melitta® Espressor Automat CAFFEO SOLO & Perfect Milk, Black Melitta® Espressor Automat CAFFEO SOLO & Perfect Milk, Black Melitta® Espressor Automat CAFFEO SOLO & Perfect Milk, Black Melitta® Espressor Automat CAFFEO SOLO & Perfect Milk, Black Melitta® Espressor Automat CAFFEO SOLO & Perfect Milk, Black Melitta® Espressor Automat CAFFEO SOLO & Perfect Milk, Black Melitta® Espressor Automat CAFFEO SOLO & Perfect Milk, Black Melitta®
Espressor Automat CAFFEO SOLO & Perfect Milk, Black Melitta®

Espressor Automat CAFFEO SOLO & Perfect Milk, Black Melitta®

2.999,99lei
• Indisponibil
• transport 29,99 lei
• Prețul include TVA 19% și ecoTAX - 1,04 lei
• cod produs E957-201 • Sistem unic Cappuccinatore
• Sistem de pre-infuzare

Espressorul nu vine cu filtrul de apă inclus. Acesta poate fi achiziționat separat de AICI.
Manual Retete Compară cu alte produse Vezi specificatiile

Aspect general

Alege calitatea 

Melitta investește în inovație și impresionează prin calitatea materialelor folosite, a tehnologiei și sistemelor speciale integrate în fiecare produs, dar și prin atenția și grija pe care o poartă pentru clienții săi. Atfel, te bucuri mai mult timp de aroma specialității de cafea preferate.

Espressoarele automate Melitta au un design compact, sunt foarte ușor de utilizat și de întreținut și, în plus, sunt prevăzute cu sistem de râșnire din oțel inoxidabil premium, special conceput  pentru a reduce zgomotul în timpul râșnirii boabelor.

Cafeaua perfectă la tine acasă

Savurează cafeaua perfectă personalizată gusturilor tale, oricând îți dorești la tine acasă alături de espressorul automat Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk. Acesta combină designul modern și compact cu performanța incontestabilă cu care acest brand a reușit să cucerească iubitorii de cafea din întreaga lume. 

Sistem de pre-infuzare: Aroma Extraction System

Cea mai bună cafea este cea adaptată gusturilor tale. Espressorul Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk dispune de sistemul AES (Aroma Extraction System) ce adaugă un pas important procesului de extracție a cafelei: acesta distribuie o cantitate mică de apă peste cafeaua presată pentru a îmbogăți aroma cafelei. Astfel, cafeaua simplă devine extraordinară! 

Spumă de lapte densă, lapte cald și apă fierbinte cu sistemul Cappuccinatore

Temperatura corectă și cantitatea potrivită sunt cele două elemente ce pot face diferența dintre o cafea normală și una extraordinară. Sistemul Cappuccinatore îți oferă precizia de care ai nevoie pentru a obține băutura ta preferată la tine acasă. 

Sistemul Cappuccinatore are trei funcții:

  • Realizează o spumă densă de lapte: prin tubul transparent, laptele este extras din recipientul de lapte și transformat în spumă densă de lapte
  • Distribuie apă fierbinte: apa este extrasă din recipientul de apă și transformată în apă fierbinte, ideală pentru prepararea unui ceai sau pentru pre-încălzirea unei cești de cafea
  • Încălzește laptele: prin tubul transparent, laptele este extras din recipientul de lapte și încălzit; astfel, te bucuri de o cană de lapte cald sau realizezi rapid o ciocolată caldă delicioasă


Sistem de reglare a cantității de apă

Sistemul de reglare a cantității de apă îți permite să îți personalizezi băutura după preferințe. Acesta poate fi setat să distribuie între 30 și 220 de ml de apă. Alege cantitatea de apă și adaptează concentrația de cafea pentru a obține de fiecare dată cafeaua perfectă!

Design futurist, elegant și compact

Espressorul automat Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk este realizat din materiale de înaltă calitate ce îmbracă în cel mai elegant și futurist mod tehnologia Melitta. Cu o lățime de doar 20 de cm, acest espressor automat devine ideal până și pentru spațiile mici. În plus, elementele de design realizate din oțel inoxidabil evidențiază calitatea și eleganța Melitta.

Utilizare intuitivă și silențioasă

Cu espressorul automat Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk nu faci niciun compromis: alegi unul dintre cele 3 nivele de intensitate a cafelei, setezi cantitatea de apă (între 30 și 220ml) în funcție de cana pe care dorești să o folosești și apeși butonul pentru o ceașcă, sau cel pentru două cești dacă dorești să prepari două cafele simultan. În plus, afișajul electronic te informează atunci când espressorul Melitta necesită o curățare sau o detartrare.

Melitta se mândrește atât cu calitatea cafelei pe care fiecare espressor o promite, cât și cu modul silențios de preparare. Majoritatea espressoarelor devin gălăgioase în momentul râșnirii boabelor de cafea, însă espressoarele Melitta se bucură de un sistem performant ce reduce zgomotul considerabil. Astfel, vei prepara de fiecare dată o cafea intensă din boabe proaspăt râșnită fără să îi deranjezi pe cei din jur. 

Ușor de întreținut și curățat pentru o durată de viață îndelungată

Programele integrate de curățare și detartrare te ajută să menții espressorul automat Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk  în stare optimă pentru a te bucura de el pentru o perioadă lungă de timp. Ciclul de curățare durează aproximativ 15 minute, în timp ce cel de detartrare are nevoie de 30 de minute pentru a finaliza procesul. În plus, espressorul automat Melitta te va atenționa prin intermediul ecranului LCD în momentul în care are nevoie de o curățare.

Alege calitatea si performanța Melitta și savurează în fiecare zi o cafea pregătită la un standard înalt, la tine acasă!


Sistem de picurare reglabil

Sistem de picurare reglabil

Espressorul automat Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk dispune de un sistem de picurare inteligent: acesta poate fi reglat pe înălțime pentru ca orice tip de cană sau pahar să încapă perfect. Înălțimea maximă este de 135mm. În plus, acesta poate prepara două cești de cafea simultan datorită duzei duble de cafea.

Ecran LCD

Ecran LCD

Ecranul digital îți permite să obții cafeaua perfectă printr-o atingere de buton. Atunci când selectezi una din cele 3 setări de intensitate a cafelei, funcția de abur și modul pentru o ceașcă sau două de cafea, ecranul LCD îți va afișa setările alese.

Râșniță din oțel inoxidabil integrată

Râșniță din oțel inoxidabil integrată

Cea mai bună cafea este cea obținută din boabe proaspăt râșnite. Espressorul automat Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk dispune de o rășniță  integrată ce macină boabele de cafea la fiecare preparare a cafelei. Aceasta este realizată din oțel inoxidabil și macină orice posibil reziduu prezent printre boabele de cafea (bucăți de lemn sau coji). Alege din cele 3 setări de intensitate și obține o cafea așa cum îți place.

Autocurățare & Decalcifiere

Autocurățare & Decalcifiere

Programul integrat de curăţare (cu o durată de aproximativ 15 minute) îndepărtează reziduurile şi resturile de ulei de cafea care nu pot fi îndepărtate manual. În același timp, programul integrat de decalcifiere (cu o durată de aproximativ 30 de minute) îndepărtează reziduurile de calcar din interiorul aparatului. Utilizarea corectă a celor două programe asigură o durată de viață îndelungată a espressorului Melitta și o cafea perfectă de fiecare dată. 

Tăviță colectoare din oțel inoxidabil

Tăviță colectoare din oțel inoxidabil

Tăvița colectoare din oțel inoxidabil de care espressorul automat Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk dispune este ușor de îndepărtat și curățat. Tot ce trebuie să faci este să o tragi spre tine și să golești recipientul ce colectează zațul de cafea. Scurge apa adunată în tăviță, clătește recipientul și montează înapoi. Totul în câțiva pași simpli. 

Sistem Cappucinatore

Sistem Cappucinatore

Espressorul automat Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk dispune de o tehnologie deosebită de spumare a laptelui: sistemul Cappucinatore. Selectează manual cantitatea de spumă de lapte pe care dorești să o obții și bucură-te de o cafea excepțională. În plus, pe lângă funcția de spumare, acest sistem îți permite să încălzești cantitatea dorită de lapte și de apă pentru a obține o gamă largă de băuturi. 

Companion App: Informații Utile

Companion App: Informații Utile

Descarcă aplicația Melitta Companion, disponibilă atât pe Android cât și pe iOS și selectează aparatul pe care îl deții. Pe pagina „MyMelitta” vei avea acces la informații foarte utile despre cafea, precum alegerea gradului perfect de râșnire a boabelor de cafea, importanța procesului de prăjire a boabelor, de ce apa utilizată este atât de importantă și alte informații importante. Tot în pagina principală vei avea acces și la tutoriale ce te vor învăța cum să schimbi filtrul de apă, cum încălzești lapte și cum cureți corect espressorul Melitta.

Companion App: Rețete

Companion App: Rețete

Tot în aplicație, în secțiunea „The perfect coffee” de pe pagina „MyMelitta” vei avea acces la rețete de cafea pe care le poți prepara foarte ușor cu ajutorul espressorului automat Melitta CAFFEO SOLO & Perfect Milk. De la cappuccino cu spumă densă de lapte, și până la un espresso puternic și latte macchiato. Rețetele descriu în detaliu atât gramajul de cafea și de lapte necesar, cât și pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a realiza o cafea ca în oraș, la tine acasă. 

Companion App: control

Companion App: control

Această funcție este una din cele mai utile, deoarece îți descrie într-un mod interactiv fiecare funcție a espressorului automat Melitta. Fiecare iconiță din panoul de control te avertizează în două moduri: prin iluminare intermitentă și iluminare continuă. Apasă o dată pe inconiță pentru a afla prima funcție a acesteia, și încă o dată pentru a o descoperi pe a doua. Apasă încă o dată pentru a reseta setările și pentru a putea selecta o altă inconiță. Astfel, atunci când ecranul LCD afișează o iconiță iluminată intermitent sau continuu, vei putea afla rapid direct din aplicație ce reprezintă. 

Specificații tehnice complete

Accesorii Tava de picurare din oțel inoxidabil
Functii Reglarea automată a cantității de cafea pentru măcinare; 3 setari pentru intensitatea cafelei; sistem de spumare a laptelui
Presiune 15 bari
Rezervor apa 1,2L
Temperatura de preparare programabilă (° C) 87°C / 90°C / 93°C
Cantitate programabilă de apă pentru cafea 30-220ml
Dispozitiv reglabil pe înălțime 135mm
Capacitate recipient pentru cafea boabe 125g
Dimensiuni 325 x 200 x 455mm
Greutate (g) 8.1kg
Alte functii Program de curățare automată; ecran de control pentru schimbarea filtrului de apă; Funcția Auto-OFF
Cod produs E957-101
Garantie persoane fizice 2 ani
Garantie persoane juridice 12 luni
Review-uri (16) pentru Espressor Automat CAFFEO SOLO & Perfect Milk, Black ...
Dragomir Cornel, 06.11.2022
1 2 3 4 5
Alexandru Lunganu, 22.09.2022
1 2 3 4 5
Îl folosim de cca o săptămână. Face cafea foarte bună. Recomand.
adauga un raspuns
Parajdi Karoly, 09.05.2022
1 2 3 4 5
Folosesc de doua saptamani, face cafeqa mai gustoasa decat expresorul manual folosit anterior din aceasi pachet decafea desfacut dinainte.
i-ntr adevar consuma cam multa apa, ce se aduna in tavita de dedesubt
adauga un raspuns
Pop Valentina, 28.03.2022
1 2 3 4 5
Este un aparat excelent! Sunt pretențioasă la aroma și tăria cafelei, însă acest aparat mi-a depășit așteptările! Din punct de vedere tehnic este foarte silențios! Este o adevărată plăcere să îți prepari cafeaua!
adauga un raspuns
Marthi Eszter, 24.03.2022
1 2 3 4 5
Un espressor ok, cafea foarte buna!
adauga un raspuns
CHIRILA FELICIA, 26.01.2022
1 2 3 4 5
Un espressor compact și care face o cafea foarte buna
adauga un raspuns
carl dean, 12.01.2022
1 2 3 4 5
Este un espressor ok! face ce trebuie sa faca. Eu sunt multumit!
adauga un raspuns
carl dean, 20.12.2021
1 2 3 4 5
Face ce spune ca face!
adauga un raspuns
Micula Ciprian, 23.11.2021
1 2 3 4 5
Am primit espressor-ul sunt super multumit de el, face o facea foarte buna.

Primul venit a avut probleme la rasnita, cei din service au fost foarte amabili in decurs de 3 zile lucratoare am avut un aparat nou!
adauga un raspuns
Fătu Florentina Corina, 19.11.2021
1 2 3 4 5
Super espressor, super calitate, savurez o cafea perfectă în fiecare dimineață!
adauga un raspuns
Afiseaza mai multe review-uri
Erdos Rozalia, 22.10.2021
1 2 3 4 5
Ieri am primit espressorul, l-am și testat deja, deocamdată sunt foarte mulțumită.
adauga un raspuns
Erdos Rozalia, 22.10.2021
1 2 3 4 5
Ieri am primit espressorul, l-am si testat deja, deocamdată sunt foarte mulțumită!
adauga un raspuns
Constantin Genoveva, 21.02.2021
1 2 3 4 5
cafeaua perfecta!
adauga un raspuns
Claudiu Mihis, 23.12.2020
1 2 3 4 5
Un espressor compact și care face o cafea foarte buna.
adauga un raspuns
Maria Lodin, 29.05.2020
1 2 3 4 5
Un espressor perfect pentru acasa! Are sistem de spumare a laptelui, reglaj al intensitatii aromei cafelei si e foarte mic astfel ca se incadreaza perfect in bucatarie.
Un mare plus pentru functia de autocuratare. Espressorul se curata automat cand atinge un anumit nr de cesti de cafea facute si asta nu poate decat sa ma bucure. Isi vede singur de intretinere si asa asigur o functionalitate constanta.
adauga un raspuns
George Pascu, 21.05.2020
1 2 3 4 5
Salut! Sunt la al doilea espressor in ultimii 5 ani. Am ales Caffeo solo perfect milk la recomandarea unui prieten. Nu regret achizitia! Cafeaua este foarte cremoasa, espressorul se intretine foarte usor si nu e la fel de zgomotos ca vechiul espressor.
Daca apeciati caffee latte-ul si espresso-ul cremos e un espressor care sa merita investitia.
adauga un raspuns
Espressor Automat CAFFEO SOLO & Perfect Milk, Black Melitta®
Espressor Automat CAFFEO SOLO & Perfect Milk, Black Melitta®