Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă tiramisu rapid la pahar la espressorul Caffeo Solo & Perfect Milk by Daniel Breda

Rețetă tiramisu rapid la pahar la espressorul Caffeo Solo & Perfect Milk by Daniel Breda
Rețetă tiramisu rapid la pahar la espressorul Caffeo Solo & Perfect Milk by Daniel Breda Rețetă tiramisu rapid la pahar la espressorul Caffeo Solo & Perfect Milk by Daniel Breda Rețetă tiramisu rapid la pahar la espressorul Caffeo Solo & Perfect Milk by Daniel Breda Rețetă tiramisu rapid la pahar la espressorul Caffeo Solo & Perfect Milk by Daniel Breda

Porții

2

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 160ml cafea
• 100g cremă de brânză/mascarpone
• 100ml smântână pentru frișcă
• 0.5 linguriță esență de vanilie
• 1 lingură zahăr pudră
• 6-8 piscoturi

Descriere

Cel mai simplu și rapid desert, cu cremă de mascarpone, frișcă și piscoturi înmuiate în cafeaua preparată la espressorul automat Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk.

Mod de preparare

1. Într-un bol amestecați mascarpone cu zahărul și esența de vanilie, până devine o cremă fină.

2. Cu ajutorul unui mixer amestecați smântâna pentru frișcă până devine o frișcă pufoasă, după care încorporați-o în crema de mascarpone.

3. Cu ajutorul espressorului Melitta Solo&Milk pregătiți 4 shoturi de espresso, adica 160 ml de cafea, în care înmuiați pentru câteva secunde pișcoturile.

4. Într-un pahar începeți să montați tiramisu: un strat de cremă, urmat de pișcoturile înmuiate în cafea și tot așa, până ajungeți la buza paharului, unde încheiați cu un strat de cremă.

5. Pudrați cu cacao și serviți imediat, sau păstrați la frigider.