Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă ciocolată cu cafea preparată la espressorul automat Avanza by Laura's Sweets

Rețetă ciocolată cu cafea preparată la espressorul automat Avanza by Lauras Sweets
Rețetă ciocolată cu cafea preparată la espressorul automat Avanza by Lauras Sweets

Porții

1

Complexitate

2

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 150 gr.unt de cacao
• 1 praf sare (sarea intensifica aroma ciocolatei)
• 5 lg sirop de agave sau 3 lg zahar (după gust)
• 50 gr.cacao neagra
• 30 ml espresso
• 10 ml rom/ amaretto, etc

Descriere

Laura's Sweets ne îndulcește cu o rețetă simplă, dar delicioasă de ciocolată cu cafea preparată la espressorul automat Avanza, Melitta.

Mod de preparare

  • Untul de cacao se topește
  • Într-un vas, se cerne cacaua
  • Se adaugă un praf de sare
  • Se adaugă siropul de agave și cafeaua preparată la espressorul automat Avanza Melitta
  • Se omogenizează
  • Apoi se adaugă untul de cacao topit
  • Se amesteca foarte bine
  • Apoi se toarnă în forme din silicon
  • Se lasă la temperatura camerei minimum o oră
  • Se transferă la rece
Poftă mare!