Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă Strawberry Breeze: espresso cu glazură de căpșune și gheață

Rețetă Strawberry Breeze: espresso cu glazură de căpșune și gheață
Rețetă Strawberry Breeze: espresso cu glazură de căpșune și gheață

Porții

1

Complexitate

2

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente


Ingrediente pentru 1 porție:
• 4 cl glazură de căpșune
• Gheață zdrobită
• Lapte + spumă de lapte
• 1 espresso

Descriere

O atingere delicată de căpșune combinată cu espresso intens. Completată cu gheață zdrobită, lapte și spumă de lapte, pentru a crea o experiență fructată unică.

Mod de preparare

Preparare: 
  • Toarnă glazura de căpșune într-un pahar.
  • Adaugă gheața zdrobită și gheața astfel încât să umpli trei sferturi din pahar.
  • Adaugă espresso și spumă de lapte.
  • Decorează după gust - cu sirop de căpșune și o jumătate de căpșună.