Rețetă Red Mocha: cafea cu aromă de coacăze și spumă de lapte

Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• Gheață zdrobită |
• 2 cl sirop de coacăze |
• Spumă de lapte |
• Espresso |
• Frișcă |
• Boabe de mocha |
• Fulgi de ciocolată |
Descriere
Aroma intensă a coacăzelor dulci și a espressoului dark, cu spumă rafinată de lapte.
Mod de preparare
• Bate frișca
• Toarnă siropul de coacăze într-un pahar și adaugă gheață zdrobită
• Prepară spuma de lapte și espresso-ul
• Adaugă încet espresso în sticlă
• Adaugă spumă de lapte și frișcă bătută
• Decorează cu boabe de mocha și fulgi de ciocolată.
• Toarnă siropul de coacăze într-un pahar și adaugă gheață zdrobită
• Prepară spuma de lapte și espresso-ul
• Adaugă încet espresso în sticlă
• Adaugă spumă de lapte și frișcă bătută
• Decorează cu boabe de mocha și fulgi de ciocolată.