Rețetă Kingston Coffee: cafea cu rom, Curacao, frișcă și portocale

Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 1 ceașcă de cafea preparată la espressorul automat Purista |
• 2 cl rom alb |
• 2 cl Curaçao Triplu Sec (sau Cointreau) |
• Frișcă |
• 1 portocală |
Descriere
Cocktailul caraibian pe bază de cafea cu rom, Curacao Triplu Sec și portocale este combinația perfectă pentru a experimenta ingredientele jamaicane unice.
Mod de preparare
- Toarnă rom alb și Curacao Triplu Sec într-un pahar.
- Umple cu cafea fierbinte.
- Decorează cu frișcă bătută și suc proaspăt de portocală.
Preparat cu
Melitta
Espressor Automat Purista, Silver Melitta®
Funcție de memorare cafea personalizată
Unul dintre cele mai compacte espressoare din lume
*imaginea pungii de cafea cadou este ilustrativă, sortimentul poate fi diferit
Espressorul nu vine cu filtrul de apă inclus. Acesta poate fi achiziționat separat de AICI.
• Indisponibil
2.299,99lei