Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă Espresso Con Panna la espressorul Melitta Solo by Daniel Breda

Rețetă Espresso Con Panna la espressorul Melitta Solo by Daniel Breda
Rețetă Espresso Con Panna la espressorul Melitta Solo by Daniel Breda Rețetă Espresso Con Panna la espressorul Melitta Solo by Daniel Breda Rețetă Espresso Con Panna la espressorul Melitta Solo by Daniel Breda

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 80 ml cafea
• 50 ml frișcă lichidă
• 0.5 linguriță esență de vanilie
• 0.25 linguriță scorțișoară
• 0.5 linguriță zahăr (opțional)

Descriere

O rețetă cu frișcă, care amplifică aroma espressoului clasic.

Mod de preparare

1. Pentru frișcă, cu ajutorul unui mixer amestecați smântâna cu zahărul și extractul de vanilie, până devine o frișcă pufoasă.

2. Cu ajutorul aparatului Solo Melitta, faceți 2 shoturi de espresso, adică 80 ml de cafea.

3. Peste cafea puneți frișca proaspătă și pufoasă și serviți imediat.