Rețetă Espresso Con Panna la espressorul Melitta Solo by Daniel Breda



Porții
1
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 80 ml cafea |
• 50 ml frișcă lichidă |
• 0.5 linguriță esență de vanilie |
• 0.25 linguriță scorțișoară |
• 0.5 linguriță zahăr (opțional) |
Descriere
O rețetă cu frișcă, care amplifică aroma espressoului clasic.
Mod de preparare
1. Pentru frișcă, cu ajutorul unui mixer amestecați smântâna cu zahărul și extractul de vanilie, până devine o frișcă pufoasă.
2. Cu ajutorul aparatului Solo Melitta, faceți 2 shoturi de espresso, adică 80 ml de cafea.
3. Peste cafea puneți frișca proaspătă și pufoasă și serviți imediat.
2. Cu ajutorul aparatului Solo Melitta, faceți 2 shoturi de espresso, adică 80 ml de cafea.
3. Peste cafea puneți frișca proaspătă și pufoasă și serviți imediat.