Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă Clasic Cappuccino la espressorul Avanza Melitta by Daniel Breda

Rețetă Clasic Cappuccino la espressorul Avanza Melitta by Daniel Breda
Rețetă Clasic Cappuccino la espressorul Avanza Melitta by Daniel Breda Rețetă Clasic Cappuccino la espressorul Avanza Melitta by Daniel Breda Rețetă Clasic Cappuccino la espressorul Avanza Melitta by Daniel Breda

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 40ml cafea
• 120ml lapte 3.5% grăsime

Descriere

Ce poate fi mai bun decât un cappuccino cremos? Cu ajutorul espressorului automat Avanza Melitta îl pregătiți extrem de ușor, în confortul propriei bucătării.

Mod de preparare

1. Într-un pahar pregătiți 1 shot de espresso, la aparatul Avanza Melitta.

2. Cu ajutorul sistemului Cappuccinatore al aparatului, spumați laptele direct în paharul cu cafeaua, rezultând astfel un cappuccino cremos și gustos.