Rețetă Caffe Caramel Latte la espressorul Avanza Melitta by Daniel Breda



Porții
1
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 80 ml cafea |
• 200 ml lapte |
• 1 lingură sos de caramel (extra pentru decor) |
• Frișcă din lapte |
Descriere
Cu ajutorul espressorului automat Avanza Melitta puteți face spuma de lapte exact așa cum vă place. Adăugați sos de caramel și frișcă, pentru o băutură delicioasă.
Mod de preparare
1. Într-un pahar mare puneți sosul de caramel și dați drumul la 2 shoturi de cafea.
2. Peste cafea faceți direct spuma de lapte.
3. La final decorați cu frișcă proaspătă și extra sos de caramel.
2. Peste cafea faceți direct spuma de lapte.
3. La final decorați cu frișcă proaspătă și extra sos de caramel.
Preparat cu
Melitta
Espressor Automat Avanza, Melitta®
Sistem Cappuccinatore
Sistem de pre-infuzare
*imaginea pungii de cafea cadou este ilustrativă, sortimentul poate fi diferit
Espressorul nu vine cu filtrul de apă inclus. Acesta poate fi achiziționat separat de AICI.
• Se va livra aproximativ in 05.04.2023
2.699,99lei