Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă Caffe Caramel Latte la espressorul Avanza Melitta by Daniel Breda

Rețetă Caffe Caramel Latte la espressorul Avanza Melitta by Daniel Breda
Rețetă Caffe Caramel Latte la espressorul Avanza Melitta by Daniel Breda Rețetă Caffe Caramel Latte la espressorul Avanza Melitta by Daniel Breda Rețetă Caffe Caramel Latte la espressorul Avanza Melitta by Daniel Breda

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 80 ml cafea
• 200 ml lapte
• 1 lingură sos de caramel (extra pentru decor)
• Frișcă din lapte

Descriere

Cu ajutorul espressorului automat Avanza Melitta puteți face spuma de lapte exact așa cum vă place. Adăugați sos de caramel și frișcă, pentru o băutură delicioasă.

Mod de preparare

1. Într-un pahar mare puneți sosul de caramel și dați drumul la 2 shoturi de cafea. 

2. Peste cafea faceți direct spuma de lapte.

3. La final decorați cu frișcă proaspătă și extra sos de caramel.