Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă Affogato la espressorul Caffeo Solo by Daniel Breda

Rețetă Affogato la espressorul Caffeo Solo by Daniel Breda
Rețetă Affogato la espressorul Caffeo Solo by Daniel Breda Rețetă Affogato la espressorul Caffeo Solo by Daniel Breda Rețetă Affogato la espressorul Caffeo Solo by Daniel Breda

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 40ml cafea
• 2 cupe de înghețată de vanilie

Descriere

Preparați și savurați acest desert italian ușor, cu înghețată scufundată în cafea espresso.

Mod de preparare

1. Într-un pahar puneți cupele de înghețată, iar peste acestea turnați 1 shot de espresso fierbinte, făcut la espressorul automat Caffeo Solo Melitta.

2. Serviți imediat.