Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă Affogato la espressorul automat Caffeo Solo Melitta by Adrian Caradeanu

Rețetă Affogato la espressorul automat Caffeo Solo Melitta by Adrian Caradeanu
Rețetă Affogato la espressorul automat Caffeo Solo Melitta by Adrian Caradeanu Rețetă Affogato la espressorul automat Caffeo Solo Melitta by Adrian Caradeanu Rețetă Affogato la espressorul automat Caffeo Solo Melitta by Adrian Caradeanu

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• înghețată de vanilie
• un espresso
• friscă

Descriere

Înghețata rece este "înecată" de un espresso fierbinte. O rețetă propusă de Adrian Caradeanu care merită încercată!

Mod de preparare

1. Pune în pahar înghețată de vanilie.

2. Prepară un espresso peste.

3. Adaugă frișcă și decorează.