Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă ciocoLatte la espressorul Avanza, by Iuliana Pepene

Rețetă ciocoLatte la espressorul Avanza, by Iuliana Pepene
Rețetă ciocoLatte la espressorul Avanza, by Iuliana Pepene

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 30 g ciocolată cu lapte
• spumă de lapte
• espresso
• scorțișoară (opțional)

Descriere

Iuliana Pepene ne învață un truc pentru a transforma un latte machiatto într-un desert care se pliază perfect pe această specialitate pe bază de cafea. Prepară-l și tu ori de câte ori vrei o cafea, dar simți și poftă de ceva dulce sau pur și simplu vrei să te bucuri de un moment de răsfăț. 

Mod de preparare

  • Topește 30 de grame de ciocolată cu lapte
  • Peste ciocolată, spumează lapte folosind sistemul Cappuccinatore al espressorului tău Avanza 
  • Adaugă un espresso
  • Amestecă bine înainte de a consuma.

Pentru un plus de aromă poți presăra și puțină scorțișoară la final.