Rețetă ciocoLatte la espressorul Avanza, by Iuliana Pepene

Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 30 g ciocolată cu lapte |
• spumă de lapte |
• espresso |
• scorțișoară (opțional) |
Descriere
Iuliana Pepene ne învață un truc pentru a transforma un latte machiatto într-un desert care se pliază perfect pe această specialitate pe bază de cafea. Prepară-l și tu ori de câte ori vrei o cafea, dar simți și poftă de ceva dulce sau pur și simplu vrei să te bucuri de un moment de răsfăț.
Mod de preparare
- Topește 30 de grame de ciocolată cu lapte
- Peste ciocolată, spumează lapte folosind sistemul Cappuccinatore al espressorului tău Avanza
- Adaugă un espresso
- Amestecă bine înainte de a consuma.
Pentru un plus de aromă poți presăra și puțină scorțișoară la final.
Preparat cu
-1.000lei
Melitta
Espressor Automat Avanza, Melitta®
Sistem Cappuccinatore
Sistem de pre-infuzare
*imaginea pungii de cafea cadou este ilustrativă, sortimentul poate fi diferit
Espressorul nu vine cu filtrul de apă inclus. Acesta poate fi achiziționat separat de AICI.
• Se va livra aproximativ in 02.09.2022
PRP: 2.999,99lei
1.999,99lei
-1.000lei